Nicolaj Gjøg Byggeøkonom MDB
Bygningskonstruktør MAK

Nicolaj er bygningskonstruktør med speciale i projektering og udførelse, Han har et solidt kendskab til de forskellige projektfaser fra projektforslag til hovedprojekt. Han er desuden en kompetent repræsentant for tegnestuen i den udførende fase, hvor han er med til at sikre tegnestuens arkitektoniske visioner og den byggetekniske kvalitet helt ned i detaljen.

Nicolaj er en ildsjæl, der engagerer sig 100 % i de projekter han deltager i og som har et smittende humør. Han har en veludviklet sans for processer og evnen til at bevare overblikket når tingene spidser til han forstår at se tingene fra mange forskellige vinkler.
Samtidig er han er en dygtig kommunikator, der med sin sans for mennesker, rare gemyt og benene på jorden, formår at kommunikere bredt.

Udover at være bygningskonstruktør er Nicolaj også uddannet tømrer. Det betyder, at han har en bred, faglig forståelse for sammensætningen af materialer og udførelsen af disse. Erfaringen er vigtig i forbindelse med projektering, samtaler med ingeniører og andre samarbejdspartnere.

Profil

Stilling: Byggeøkonom MDB
Bygningskonstruktør MAK
Tlf: 2944 8816
Email: ngj@jjw.dk
Hos JJW siden: 2008

Efteruddannelse:
Tidligere ansættelser:
Uddannelse:
Nøglekompetencer:
Kompetencer:
Erfaringer:

2014 Arbejdsmiljøkoordinator
2011 Brandkursus
2010 AB92 Entrepriseret for ikke jurister
2010 Revit Architecture – Basis I

Tømrer

2008 Københavns Erhvervsakademi

Projekter

Henter Billede