ProjektBoliger i Limhamn

Uddrag

Nybyg af 200 forskelligartede boliger med plads til en varieret beboersammensætning.

Projektbeskrivelse

Boliger i Limhamn Projektbeskrivelse

Arbejdsområde

By og bolig

Rådgivningsform

Arkitektrådgivning

Kontakt

Kontaktperson: Lars Andersen

Nyheder

X

Boliger i Limhamn

Boligbebyggelse på 20.000 m2 beliggende helt ud til vandet i Limhamn Sjöstad, i Malmø, med smukke kig ud over Øresund.

Bebyggelsen omfatter tre åbne karréer; ’Styrbord’, ’Babord’ og ’Karnaphuset’. Karréerne består af en en blanding af rækkehuse og etageboliger De enkelte voluminer varierer fra 2-10 etager inkl. penthouse. Den ene karré opføres i tegl, den anden med facader i skiffer og den tredje med pudsede facader. På denne måde får bebyggelsen et varieret og levende udtryk, samtidig med at hver karré får en klar og samlet profil med enkle og stilrene overflader.

De tre karréer omfatter hhv. 67, 54 og 70, i alt omkring 200 boliger af varierende størrelse på mellem 55-120 m2, 2-6 rum. Alle boliger har åben eller lukket balkon, tagterrasse eller egen forhave samt naturligvis adgang til de fælles gårdrum.

Boligerne er opført som ’bostadsrättsförenings-boliger’, en form for andelsboliger (med mulighed for en række individuelle valg).

JJW har udviklet den samlede plan og det overordnede design og har desuden færdigprojekteret de to første etaper ’Styrbord’ og ’Babord’. Projektet er udviklet i et meget tæt samarbejde med projektudvikler, bygherre og – ifm. detailprojekteringen – entreprenør.

Henter Billede