ProjektBygningsstyrelsen

Uddrag

Henkel er oprindeligt en sæbefabrik på 13.500 m2, bygget først i 1900-tallet som en klassisk industribygning i røde murtegl og med enkle jernsprossede vinduespartier. Fabriksbygningen er bevaringsværdi, og vi har i samarbejde med Søtoftegaard A/S indrettet industribygningen til kontor og erhverv for Slots- og Ejendomsstyrelsen og Bygningsstyrelsen.

Projektbeskrivelse

Bygningsstyrelsen Projektbeskrivelse

Kontakt

Kontaktperson: Janne Raahauge Dyhr

Nyheder

X

Bygningsstyrelsen

Henkel er oprindeligt en sæbefabrik på 13.500 m2, bygget først i 1900-tallet som en klassisk industribygning i røde murtegl og med enkle jern-sprossede vinduespartier. Fabriksbygningen er bevaringsværdi, og vi har i samarbejde med Søtoftegaard A/S indrettet industribygningen til kontor og erhverv for Slots- og Ejendomsstyrelsen og Bygningsstyrelsen.

Vi har i arbejdet med det gamle fine hus, søgt at bevare så meget af det oprindelige som muligt. En gammel jerntrappe op til siloen, jernbøjler i væggene, rå vægge og søj-ler i kontrast til der hvor overfladerne er malede og bearbejdede.

Hver etage har et farvetema – farver vi alle har fundet i det oprindelige hus. Etagerne mødes i et stort fælles atrium, hvorfra livet i huset samler og fordeler sig.

Til atriet knytter sig husets fælles faciliteter som tekøkkener, uformelle mødesteder samt møderum.

Husets arbejdspladser fordeler sig ud til facaden og længst væk fra hjertet af huset.
På vægge og i mødelokaler er fotostater trykt på akustiske plader. Motiverne er detaljer og close ups fra nogle af de bygninger Bygningsstyrelsen varetager.

“Vi har haft fokus på at effektivisere kvadratmeterforbruget – uden at gå på kompromis med arbejdsmiljøet. Og den nyligt gennemførte APV viser, at det er lykkedes. Tilfredsheden med de fysiske rammer, herunder det akustiske miljø ligger generelt meget højt. Men vi har da også sat alle sejl til og i samarbejde med Søtoftegaard og vores rådgiver JJW brugt al vores know how for at skabe god lyd og et godt arbejdsmiljø.” Pernille Bastrup Henriksen, Projektleder

FAKTA
Projekt / Kontor, Bygningsstyrelsen
Sted / Carl Jacobsensvej, Valby
Bygherre / Søtoftegård A/S
Kontakt / Pernille Bastrup Henriksen
År / 2011
Areal / 8000 m²
Opgaveform / Lejerrådgivning
Entreprenør / Søtoftegård
Ingeniør / Esbensen
Arkitekt / Arkitema
Lejerrådgiver, Indretning / JJW ARKITEKTER
JJW ydelser / Lejerrådgivning. Herunder tilpasning af planløsning og materialer, afklaringer med rådgivere og teknikere, inventarprojekt, grafisk profil, opfølgning på

Henter Billede