ProjektIndustriens Pension

Uddrag

JJW har stået for rådgivning i forbindelse med ombygning og reindretning af kantine, samt  inventarkøb til kontorer i Industriens Pension, Nørre Farimagsgade 3. Værket af Kunstner Morten Schelde, prydet det akustik regulerende materiale på  kantinens endevæg – et skovmotiv der er afstemt i farverne til det valgte inventar.

Projektbeskrivelse

Industriens Pension Projektbeskrivelse

Samarbejdspartner

Kunstner Morten Schelde

Rådgivningsform

Indretningsrådgivning

Kontakt

Kontaktperson: Janne Raahauge Dyhr

X

Industriens Pension

JJW har stået for rådgivning i forbindelse med ombygning og reindretning af reception, kantine, samt inventarkøb til kontorer i Industriens Pension, Nørre Farimagsgade 3.

Reception:
Vi har hjulpet med at modernisere receptionsområde ved at komme med ny farvesætning, nye kontormøbler, en ny skranke i ølandssten, og natur Eg. De nye vente møbler er Svaner polstret i stærke farver. Farverne er hentet i det store værk af Jens Birkemose der sætter stemningen i receptionsområdet.
Specialinventar er her udført i samarbejde med Jakon

Nicher og trappe:
Derudover har JJW hjulpet med valg af trappe, farver, materialer, overflader, samt indretning af nicher i forbindelse med at Pensionsselskabet købte naboejendommen, og lavede en gennembrydning til denne. Trappen og nicherne skaber sammenhæng og socialt ophold. Trappen er fra FST, specialinventaret er udført i samarbejde med Jønsson.

Henter Billede