ProjektOMFAVN PAVILLON

Projektbeskrivelse

OMFAVN PAVILLON Projektbeskrivelse

Kontakt

Kontaktperson: Mette Seiding

Nyheder

X

OMFAVN PAVILLON

I septmeber 2019 var JJW inviteret til at deltage og udstille på Frederiksbergs Festival for verdensmålene. Festivalen satte fokus på viden, handling og det lokale engagement, der er med til at fremme bæredygtighed og arbejdet med Verdensmålene på tværs af organisationer og sektorer. På festivalen kunne man gennem forskellige workshops, aktiviteter, debatter og samtaler blive klogere på bæredygtighed og de 17 Verdensmål – og ikke mindst blive inspireret til, hvordan man selv kan gøre en positiv forskel.

Vi havde givet tegnestuens dygtige studerende frie tøjler til at undersøge, hvordan vi i byggebranchen kan bidrage til en mere bæredygtig fremtid ved at genbruge værdifulde ressourcer fra byggeriet. Gennem ugerne inden festivalen, har de derfor indsamlet restmaterialer fra genbrugsstationer og byggepladser, som er blevet omdannet til en pavillon med titlen “Omfavn” til festivalen.

Her der de studerende motivation skrevet til festivalen

JJW Arkitekter er en tegnestue, der har særligt fokus på social bæredygtighed og bygningens æstetiske og konstruktive levetid. Med pavillonen ‘Omfavn’ undersøges det, hvordan vi kan skabe tryghed og tilgængelighed i det offentlige rum. ‘Omfavn’ er bygget af genbrugsmaterialer og rester fra byggepladser, og er et signal til byggebranchen og den almene borger om at turde omfavne alternative byggemetoder for at reducere spild af ressourcer

Festival for Verdensmålene arrangeres af Sustainable Now i samarbejde med Frederiksberg Kommune, Copenhagen Business School og Student & Innovation House. Mere end 50 virksomheder, foreninger, institutioner og ildsjæle deltager og festivalpladsen var åben for alle.

Vores pavillon lever nu videre lidt længere nede af Kilen hvor den skal bruges som udendørs læringsmiljø og opholds for de studerende på CBS. CBS ønsker at bruge pavillonen som prototype og lave flere der skal stå på campus området.

Henter Billede