PublikationTræbarometeret

Beskrivelse

GUIDE TIL MERE TRÆBYGGERI I DEN ALMENE SEKTOR

Højere anvendelse af træ i byggeriet kan være med til at nedsætte byggebranchens CO2-udledning betragtelig. Derfor har Byggepartnerskabet &os i samarbejde med KAB og en række boligselskaber udgivet denne gratis guide til mere træ i den almene sektor.

TRÆ I TRIN
Træbarometeret er opdelt i seks overskuelige trin, der spænder fra den konventionelle betonbygning til det rene træhus. På hvert trin er der konkrete anvisninger til, hvordan træ kan indgå som byggemateriale, samtidigt med at fordele, ulemper og mulige løsninger belyses. Nogle af de viste byggeteknikker er så almindelige, at man kan undres over, de ikke anvendes i alle byggerier; andre er nye teknikker og materialer, der er på vej. Der er altså flere muligheder og løsninger for rigtigt mange typer af byggerier.

Træbarometeret er med andre ord et godt sted at starte for fagfolk, beboervalgte og andre interesserede.

Du kan læse mere om Træbarometeret på KAB’s hjemmeside – https://www.kab-bolig.dk/traebyggeri

PARTNERNE BAG TRÆBAROMETERET
KAB, Samvirkende Boligselskaber, Boligforeningen 3B, Boligselskabet AKB, København, Himmerland Boligforening, Brabrand Boligforening, Boligforeningen Århus Omegn, Boliglaboratorium v. Realdania og Statens Kunstfond, V!GØR og Byggepartnerskabet &os.

Byggepartnerskabet &os består af KAB, Norconsult, Oluf Jørgensen, SLA, JJW Arkitekter, Sweco og E&P samt Rekommanderet.

Download

Download: Træbarometeret

Kontakt

Kontaktperson: David Ploug

Henter Billede