Rejsegilde på Blokland

Torsdag den 17. november var den vådeste novemberdag nogensinde målt i Danmark – det stoppede dog ikke det planlagte rejsegilde på Blokland!

Med krans, pølsevogn og overdækning blev det, trods regn og blæst, fejret, at byggeriet nu er godt i gang, og at arbejdet med at forbedre de 303 almene boliger i foreningen og bringe boligbebyggelsen Blokland i Albertslund op til nutidig standard skrider godt fremad.

Visionen for helhedsplanen er at udvide udbuddet af attraktive boliger og skabe forbedrede rammer for fællesskab gennem omfattende ændringer i indvendige og udvendige forhold – bl.a. med gennembrydninger af de lange blokke, så bebyggelsen opdeles i mindre mere intime enheder. Også udearealerne opgraderes med etablering af nye strøgforbindelser og nytænkning af hele haveanlægget med opdeling af de eksisterende store åbne plæner i mindre enheder og etablering af nye rumligheder gennem anlæg af små bakker og fordybninger, inventar og ny beplantning – bl.a. anlægges bede til urban farming og regnbede til lokal afledning af regnvand.

Stor tak til alle håndværkere, som får dette til at ske!
Tak til beboere for tålmodigheden!
Tak til BO-VEST og Vridsløselille Andelsboligforening for tilliden!
Og tak til rådgiverteamet for at holde fokus!

Sammen med Vridsløselille Andelsboligforening, BO-VEST, Albertslund Kommune, Danakon og beboerne har JJW Arkitekter som totalrådgiver arbejdet med at gøre helhedsplanen for de 303 boliger i foreningen til virkelighed siden 2019, og i marts 2023 rykkede de dygtige håndværkere fra NCC og HedeDanmark ind og startede udførelsen op.

20/11/23

Henter Billede