Rejsegilde på Botilbud Ebberød

REJSEGILDE PÅ BOTILBUD EBBERØD
Fredag den 21. august var der rejsegilde på Botilbud Ebberød. Her blev det på behørig vis fejret, at etape 2+3 nu er skudt smukt op af jorden, og at den samlede helhedsplan former sig.

JJW Arkitekter har udformet helheds- og udviklingsplanen for den etapevise udbygning af Botilbud Ebberød, der indeholder 111 nye boliger til borgere med udviklingshæmmning og fysisk funktionsnedsættelse, samt plejeboliger med tilhørende servicefunktioner til ældre. 111 hjem, der er præget af dagslys, kig til naturen, enkelhed i organiseringen og genkendelige og venlige overflader for øje og hånd – gode boliger.

Grundet restriktioner kunne beboerne desværre ikke deltage og fejre dagen, som det ellers er sædvane, men der var fremmøde og taler fra rådgivere, politikere, entreprenør samt centerleder Anette Schubert fra Rudersdal Kommune, og håndværkerne deltog naturligvis også.

Byggeriet af etape 2+3 udgør ca. 5.000 m2. plejeboliger og servicearealer – i alt ca. 9.000 m2 inklusive etape 1, der stod færdigt i 2017.

Rudersdal Kommune er bygherre, JJW Arkitekter er arkitektrådgiver, og HHM er entreprenør på opgaven.

11/09/20

Henter Billede