Rejsegilde på Hornbækhave

Arbejdet med det nye plejehjem i Hornbæk – Hornbækhave – skrider hastigt frem, og mandag den 6. maj var der indbudt til fest for at markere, at spærene på de 51 almene plejeboliger nu er rejst.

Kommende beboere og borgere fra byen var mødt talstærkt frem for at fejre dagen sammen med håndværkere, bygherre og rådgivere, og rejsegildet blev på behørig vis fejret med pølser og taler fra de involverede parter bl.a. Administrerende direktør i OK-Fonden, Paul Erik Weidemann, Borgmester Benedikte Kjær fra Helsingør Kommune og Administrerende direktør i Anker Hansen Erik Bech-Pedersen.

JJW Arkitekter var som totalrådgiver på projektet repræsenteret ved partner Lars Andersen, der i sin tale lagde særligt vægt på at rose den store indsats, som håndværkere og entreprenører gør for at få huset og de bagvedliggende tanker om et godt hjem til at tage form.

Hornbækhave består af 51 almene plejeboliger fordelt på tre forbundne gårdhuse. Plejehjemmet er udformet med afsæt i et ønske om at skabe et værdigt og trygt hjem med faciliteter, der giver hver enkel beboer mulighed for både at være privat og en del af fællesskabet alt efter eget ønske.

 

JJW Arkitekter er totalrådgiver på Hornbækhave, der opføres i samarbejde med Danakon og Anker Hansen. OK-Fonden og Helsingør Kommune er bygherre. Det nye plejehjem kommer til at indeholde 51 almene plejeboliger med tilhørende servicearealer – i alt 5 559 m2. – og forventes at tage imod de første beboere i starten af 2020.

09/05/19

Henter Billede