REJSEGILDE PÅ TANDPLEJEKLINIKKEN I HILLERØD

REJSEGILDE PÅ TANDPLEJEKLINIKKEN I HILLERØD

Torsdag den 13. august blev det fejret, at arbejdet med at opføre den nye tandplejeklinik i Hillerød er nået til tops. Festivitassen var trods bragende solskin rykket ind i bygningen, så de kommende medarbejdere kunne se nærmere på deres nye hus, der kommer til at samle kompetencer, viden og ressourcer fra hele Hillerød Kommune under ét tag.

Det var en skøn dag med en masse positiv feedback fra de begejstrede kommende brugere, og der var taler af bygherres projektleder Jan Ulrich Brandt, Kirstine Jensen, Borgmester i Hillerød Kommune og Rasmus Rømer Lausen, produktionsdirektør hos entreprenør Adserballe & Knudsen, der opfører den nye tandplejeklinik.

Den nye Tandplejeklinik er både inde og ude udformet med blik for det det hele handler om: tænder. Bygningen er udformet som en kindtand – hvid og glat, næsten lige så bred som den er høj og dyb og med små fremspring og kendetegn, som enhver tand har.

Inde i bygningen er alt centreret omkring nerven – et stort fællesrum, der forbinder alle tre etager og skaber forbindelse mellem husets medarbejdere og brugere. Det store fællesrum får et stort ovenlys og vægge, der er beklædt med trælameller, så tandplejeklinikken bliver et venligt, varmt og inviterende sted for både børn og ansatte.

Tandplejeklinikken vil, når den er færdig, tilbyde behandling til Hillerød Kommunes 12.000 børn og unge samt borgere i omsorgs- og specialtandplejen.

JJW Arkitekter er totalrådgiver og har slået stregerne til den nye tandplejeklinik, der efter tidlig involvering og samprojektering med entreprenør Adserballe & Knudsen, nu opføres i totalentreprise. Norconsult er ingeniørrådgiver.

21/08/20

Henter Billede