RISING ARCHITECTURE – SEJLTUR TIL SKOLEN I SYDHAVNEN

Fra d. 15. – 18. september løber Rising Architecture Week 2015 af stablen.

I år er overskriften ”Growing Cities” og under dette tema byder Rising Architecture Week på en sand overflod af workshops, debatter og en række særligt tilrettelagte events. Rising Architecture finder sted i København og Aarhus.

SEJLTUR TIL SKOLEN I SYDHAVNEN
I forbindelse med Rising Architecture Week arrangerer JJW en sejltur til Skolen i Sydhavnen. Det sker fredag d. 18. september kl. 14 – 16.  Læs mere om turen og bestil billetter via linket

BOAT TRIP TO SKOLEN I SYDHAVNEN

I forbindelse med Rising Architecture Week har DANISH skrevet en artikel og produceret en video under overskriften DANISH Architecture in Copenhagen

Læs artikel på DANISHs hjemmeside

Se video på DANISHs vimeo-kanal

SKOLEN I SYDHAVNEN
Skolen i Sydhavnen er Københavns Kommunes nye maritime og naturvidenskabelige profilskole. Skolen åbnede d. 10. august i forbindelse med skolestart. 4. september var der officiel indvielse, hvor blandt andet Overborgmester Frank Jensen (S) og Børne- og ungdomsborgmester Pia Allerslev (V) holdt taler.

I en pressemeddelelse op til indvielsen fortalte Lars B. Lindeberg, partner og leder af Læring & Kultur hos JJW Arkitekter, hvordan elevernes sociale udvikling er en central del af Skolen i Sydhavnen.

”Det sociale rum er et centralt element på Skolen i Sydhavnen. Udgangspunktet er en forståelse af skolen som et møde mellem læring og social udvikling. Det sociale rum er både de store fællesskaber, det personlige møde og alt derimellem. Der skal både være plads til det store fællesmøde, fællesarrangementet for selve årgangen, klasseundervisningen, gruppearbejdet – helt ned til den brainstorm, der finder sted i vindueskarmen blandt to klassekammerater.”

 

RISING Architecture Week arrangeres af Werksted og The Architecture Project i tæt samarbejde med DANSKE ARK.

BESØG RISING ARCHITECTURE WEEKs HJEMMESIDE

 

 

07/09/15

Tilknyttet SKOLEN I SYDHAVNEN

Henter Billede