SEMINARRÆKKE OM CCS

Konstruktørforeningen arrangerer en seminarrække om det nye klassifikations-
system CCS (Cuneco Classification System). Seminarerne startede i denne uge, hvor Stine Lykke Kjær, Jesper Pildal Hansen og Ronny Maximilianus Niemann fra JJW Arkitekter delte ud af tegnestuens erfaringer med CCS kodning og måleregler ved et seminar på Konstruktørskolen i København. Tegnestuens erfaringer er høstet i forbindelse med projekteringen af Katrinedals Skole, hvor Københavns kommune ønskede klassificering med CCS samt udbud med mængder.

På seminaret fortalte vi om, hvordan vi har grebet opgaven an, og hvad vi har lært om CCS under projektforløbet. Vi samler den indhøstede viden i et best practice dokument, som senere bliver tilgængeligt fra Cunecos hjemmeside.

Mere generel viden om CCS finder du her.

Arrangementerne forsætter over hele landet frem til 4. marts og du kan læse mere på Konstruktørforeningens hjemmeside.

JJW Arkitekter deltager ikke på de øvrige arrangementer, men vores CCS-klassificering af Katrinedals Skole bliver brugt som case på alle seminarerne.

bips nyt 4:14 bragte et interview med Jesper Pildal Hansen om JJW Arkitekters implementering af CCS. Han udtalte blandt andet ”Vi er vant til at kalkulere, men plejer ikke at opgøre mængderne på denne måde. Med de erfaringer vi allerede har gjort os, er jeg sikker på, at vi kommer til at arbejde med CCS klassifikation og måleregler på fremtidige projekter”.

Du kan downloade bips nyt 4:14 her

 

19/02/15

Henter Billede