SKOLEN I SYDHAVNEN PÅ SKOLEKONFERENCE

Onsdag d. 25. marts holder indehaver og leder af Læring og Kultur, Lars B. Lindeberg, oplæg om Skolen i Sydhavnen. Det sker på Byens Ejendoms konference ”Skoler for 5 milliarder i København – nybyggeri, omdannelse og udformning”.

SKOLEN I SYDHAVNEN
Skolen i Sydhavnen er Københavns Kommunes nye maritime og naturfaglige profilskole, der åbner i august 2015. Vandet bliver en integreret del af børnenes hverdag, og fagfolk fra Det Maritime Ungdomshus har udviklet guidelines for en dagligdag tæt på vandet.

Det er en delvist trindelt skole med indskoling nederst, mens de to øverste etager med mellemtrin og udskoling både er klar til trindelt skole samt aldersintegration på tværs af årgangene.

Der er fokus på at etablere et godt indeklima, der fremmer elevernes læringsprocesser, samt optimalt indtag af dagslys – flere analyser dokumenterer, at disse to parametre har stor betydning for elevernes indlæring og generelle trivsel. Indretningen tager ligeledes hensyn til elevernes alder, hvad de kan håndtere, og hvad der gør dem trygge.

Nederste etage er skolens centrale samlingspunkt og er udviklet som en kombination af et skole- og bytorv – hermed trækker JJW Arkitekter byen ind i skolen og skolen ud i byen.

Tilmelding og mere info om konferencen på Byens Ejendoms hjemmeside.

18/03/15

Tilknyttet SKOLEN I SYDHAVNEN

Henter Billede