SLUSEHOLMEN SKOLE AFLEVERET

SLUSEHOLMENS NYE SKOLE AFLEVERET
Byggeriet af den nye skole på Sluseholmen i København er nu afsluttet, og bygningen er blevet afleveret til Københavns Kommune.

Opførelsen af den 12 500 m2 store skole blev startet op i 2021, og et særdeles godt og tæt samarbejde mellem alle de involverede parter har ført til, at skolen nu er blevet afleveret – til tiden – og til prisen!

Ambitionerne for den nye skole har fra starten været store, og resultatet er et (skole)eksempel på, hvordan et skræddersyet team bestående af forskellige specialiserede virksomheder sammen kan omsætte ambitiøse visioner til virkelighed og gennemføre et komplekst projekt uden at gå på kompromis med hverken tid, økonomi eller kvalitet!

Stor tak for samarbejdet til bygherre Københavns Kommune, totalentreprenør BAM Danmark, der har udført byggeriet og de øvrige rådgivere fra Thing Brandt Landskab, Keingart Spaceactivators, ABC Rådgivende ingeniører, JL Engineering, VIA Trafik og Gade & Mortensen Akustik, som alle har bidraget til projektet!

INDRETNING AF INSPIRERENDE LÆRINGSMILJØER
En veloverstået aflevering af bygningen til Københavns Kommune, er dog ikke ensbetydende med at skolen nu er klar til at modtage elever. Rammerne er på plads, men de tomme rummeligheder bliver først til inspirerende læringsmiljøer, når der kommer inventar og møbler ind, der understøtter arkitekturen og skolens visioner.

Vores indretningsarkitekter er specialister i indretning af læringsmiljøer, og de har været involveret i udvikling af skolen fra første skitse. De har løbende deltaget i arbejdet med at forme rummeligheder, der understøtter forskellige læringsstile og har udført en omfattende brugerproces med de kommende brugere for at sikre, at skolens indretning og møblering understøtter brugernes ønsker og behov bedst muligt.

Indretningsarkitekterne fortsætter nu deres arbejde med at koordinere levering og indflytning af inventar, ligesom en grundig overlevering til skolens personale skal være med til at sikre, at alle er klædt godt på til at tage skolen i brug, når 840 nye elever rykker ind til januar.

Læs mere om Sluseholmen Skole her.

08/09/23

Henter Billede