SØGES: ADMINISTRERENDE PROJEKTLEDER JJW BY & BOLIG

ADMINISTRERENDE PROJEKTLEDER  JJW  BY & BOLIG

Systematiker med kendskab, lyst og evner indenfor boligbyggeri/renovering og flair for administration af opgaver.

ARBEJDSGLÆDE – er et centralt ord i vores profil for en projektleder indenfor by & boligområdet.

Tegnestuen søger en person der evner at være inspirator og sparringspartner for sine kolleger i en stilling som administrerende projektleder for boligrenoveringsområdet.

Vi har brug for en person der har lyst til at deltage i og være en del af tegnestuens by & boligteam – specielt med fokus på administration af gruppen og dens opgaver.

Du er arkitekt eller konstruktør med lyst, kendskab og erfaring indenfor sags-administration.

Du kender til opgaver indenfor den almene boligsektor, omkring nybyggeri og renoveringsopgaver og må gerne have kendskab til skema-behandlinger og økonomiaspekter i forhold til støttesager og landsbyggefonden.

Som person skal du være givende og empatisk og have evnen til at strukturere dit eget og en gruppes arbejde.

ARBEJDSOPGAVER – Du får ansvaret for sager i produktion, med særligt fokus på at lede sagsarkitekternes administrative arbejde. Du vil indgå i sparring med produktionslederen og afdelingens kreative direktør.

– Ressourcestyring – Koordinering af bemanding i afdelingen i dialog med de sagsansvarlige og produktionslederen.

– Time/sagsstyring – lede de sagsansvarlige i planlægning af time / sagsøkonomi og på sagerne (daglig/ løbende) – af timebudgettering og fremdrift m.v. i dialog med projektledere på projektniveau – og produktionsleder på tegnestueniveau.

– Produktionsværktøjer og metoder – implementere og anvende tegnestuens fælles rammer for projektering.

– Aftaleforhold og ydelser – lede og vejlede de sagsansvarlige i håndtering af kontrakter, aftaleforhold og tillægsaftaler.

Din primære arbejdsopgave er ledelse af sagsarkitekterne på by og boligs renoveringssager, med fokus på håndtering af aftaleforhold og time/sagstyring. Implementering af nye styringsredskaber vil indgå i dit arbejde.

PROFIL – Du har personlig gennemslagskraft, er løsningsorienteret og bevarer ro og overblik. Samtidig kan du kunsten både at lede medarbejdere og arbejde på et systematisk og konkret niveau.

Vi forventer, at du er en fagligt velfunderet med solid byggejuridisk sagsstyrings baggrund. Erfaring med boligselskaber er en fordel, men ikke en forudsætning. Du kommunikerer klart, kan samarbejde og har en positiv og anerkendende tilgang til andre.

Vi tror på glade medarbejdere, hvorfor vi søger en visionær og selvudviklende person der har lyst til at deltage som holdspiller på JJWærkstedet.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR – Efter forhandling

ANSØGNING – Ansøgningsfrist: 09. december 2013 kl. 12.00.

Ansøgning med relevante bilag mærket ”Administrativ Projektleder” mailes til arkitekter@jjw.dk

Yderligere oplysninger fås hos Ronny Maximilianus Niemann på 2422 5605

Læs mere om JJW arkitekter på www.JJW.dk

 

 

21/11/13

Henter Billede