Team JJW vinder Ringparken

PRESSEMEDDELELSE

FOB SKRIVER KONTRAKT OM TOTALRÅDGIVNING PÅ HELHEDSPLAN RINGPARKEN 2030
FOB har nu valgt totalrådgivere til opgaven med at gennemføre den kommende helhedsplan for Ringparken i Slagelse. Opgaven, der omfatter arbejder for 681 mio. kr., er tildelt efter et EU-udbud. Valget er faldet på et rådgiverteam bestående af:

JJW Arkitekter
Wissenberg Rådgivende ingeniører
STED, by- og landskabsarkitekter
Via Trafik Rådgivning
Rekommanderet

På vegne af rådgiverteamet underskrev indehavere og partnere hos JJW Arkitekter David Ploug og Lars Andersen i dag rådgiverkontrakten med FOB, repræsenteret ved direktør Flemming Stenhøj Andersen.

”Vi ser meget frem til samarbejdet med JJW Arkitekter og det øvrige rådgiverteam i de kommende år”, udtaler FOB’s direktør Flemming Stenhøj Andersen.

”De har givet et overbevisende tilbud, der udover de nødvendige arkitekt- og ingeniør-kompetencer også indeholder et meget stærkt fokus på den fornyede beboerinvolvering, der er en del af projekteringen af det store projekt. Ved at have en pointfordeling ved tildelingen af opgaven, der lagde 40 pct. vægt på pris og 60 pct. på kvalitet, har det været muligt at tilgodese de bløde værdier. Vi har dog også vægtet højt, at rådgiverteamet har nogle skarpe overvejelser om, hvordan arbejdet skal udbydes til entreprenører, så vi kan komme i mål med helhedsplanen og nybyggeri af ungdomsboliger trods den nuværende usikkerhed og høje priser i markedet.”

”På vegne af hele rådgiverteamet kan jeg sige, at vi er meget glade for og stolte over at blive udvalgt til denne fantastisk spændende opgave i konkurrence med andre stærke teams”, siger indehaver og partner i JJW Arkitekter David Ploug.

”FOB’s og Slagelse Kommunes samlede plan for Ringparken er ambitiøs og stærk, og helhedsplanen udgør så at sige rygraden i planen. Der ligger derfor en stor og vigtig opgave på vores skuldre, som jeg føler mig helt tryg ved, vi kan løse. Rådgiverteamet har sammen og i andre konstellationer gennemført andre store helhedsplaner med gode resultater for beboerne. Det vil også ske her.”

 

FAKTA:
Udviklingsplanen for Ringparken løber frem til 2030. JJW Arkitekter er totalrådgiver for FOB på:

• En Landsbyggefondsstøttet helhedsplan, der indeholder en gennemgribende renovering af 592 boliger og udearealer, lovkrævet nedrivning af 3 blokke og etablering af nye fællesvaskerier og mindre beboerhuse.

• En Landsbyggefondsstøttet infrastrukturplan, der indeholder omlægning af veje, stier og p-pladser samt attraktive pladsdannelser.

• Opførelse af 120 almene ungdomsboliger for FOB

18/03/22

Tilknyttet Ringparken

Henter Billede