Nye Praktikanter

Sommerferien er vel overstået, og sædvanen tro byder vi også i år en række praktikanter velkommen hos JJW Arkitekter.

De næste 20 uger har vi fornøjelsen af Pernille Krogh Ohm, der læser til diplom ingeniør på DTU, og Asmaa Faris, der læser til civilingeniør i Arkitektur og design på Aalborg Universitet.

Derudover byder vi velkommen til Adam El Hussein, Lennart Buchardt Prop og Morten Olsen, der alle tre læser til bygningskonstruktør. Fra den anden side af Sundet har vi Anton Ljungdell, der læser til arkitekt på Umeå Universitet.

MULIGHED FOR AT PRØVE KRÆFTER MED FAGET

Vi giver vores praktikanter mulighed for at prøve kræfter med livet på en tegnestue. Vores praktikanter deltager i vores projekter i konkurrence-, projekterings- og/eller udførelsesfaserne. De konkrete opgaver afhænger af vores aktuelle projekter og vi bestræber os på, at de blandt andet kommer til at arbejde med digitalt tegningsarbejde, modelbygning, grafisk arbejde, opmåling og registreringer.

Vores ambition er, at et praktikophold skal ruste de studerende til arbejdet på en tegnestue – derfor får de – i det omfang det er muligt – også mulighed for at for at deltage i møder, byggepladsbesøg, afklaringer og præsentationer.

WIN-WIN

Mens de studerende får hands on erfaring med dagligdagen på en tegnestue, får vi som arkitektvirksomhed indsigt i, hvad der rører sig ude på uddannelsesinstitutionerne.

Vi ser det som en win-win situation for begge parter.

05/08/15

Henter Billede