JJW Arkitekter

TILGANG/

Vores tilgang til arkitekturen udspringer af et ønske om at oparbejde en særlig arkitektonisk adfærd, hvor hjørnestenene er videndeling, helhedssyn og kreativitet med et fokus på bæredygtighed og socialkulturel forståelse. Hos os handler arkitektur ikke om én bestemt stil, men om forholdet til kunden og det, vi kalder arkitektonisk adfærd.

SÆRLIGGØRELSEN AF DET ALMINDELIGE/

Vi gør de hverdagsrum, vi alle sammen har brug for, til noget helt særligt. Vores tilgang er at tage samfundsmæssigt ansvar og skabe skræddersyede rum, bygninger, bebyggelser og byrum, der matcher brugerens virkelighed.

HOLDNING +VIDEN +HANDLING/

Vi VIL noget. Vi har en samfundsmæssig, økonomisk og æstetisk holdning. – Vi VED noget, og den viden vi ikke har, skaffer vi. – Vi GØR noget. Det er først, når der er handling bag visionerne og vi skaber værdi for bygherren og brugeren, at vi har succes som arkitekter.

FRA DRIFT TIL IDÉ/

Det er i kundens drift, at nye brugerbehov opstår. Derfor er det her, vi skaffer os indsigt i kundens univers og får indblik i baggrunden for det enkelte projekt. Det gør vi ved at lytte, spørge og bruge vores stedsans. Det er i denne interaktion, vi skaber tryghed og mulighed for at innovere.

TRE BUNDLINJER/

Vores vision er at skabe nyskabende og samfundsengagerede løsninger. Derfor arbejder vi med tre bundlinjer; arbejdsglæde, faglig kvalitet og konsolidering, fordi alle tre er afgørende for at skabe værdi og mening for alle involverede parter i et byggeprojekt. De tre bundlinjer fungerer i samspil og understøtter hinanden – ingen af dem kan stå alene.

CODE OF CONDUCT/

Vores forretning er drevet af et ønske om at gøre det bedste vi kan for vores omverden. Derfor har vi udfærdiget en række bestemmelser for vores egen ageren som virksomhed og for de virksomheder, vi samarbejder med. Se vores ”Code of Conduct” her: Code of conduct – JJW Arkitekter, oversigt over vores samarbejdspartnere her: Leverandørliste JJW Arkitekter og oversigt over medlemskaber og bidrag til organisationer her:  Medlemskaber og bidrag til organisationer – JJW Arkitekter

04_værskted

13_taghave

Henter Billede